• Location: Norway, Oslo
  • Salary: kr500000 - kr650000 per annum
  • Technology: Front End Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 5th Dec, 2018
  • Reference: NFI0212201815-NOR
Frond End fokusert utvikler - Oslo - In House

Vår klient er ledende på det norkse markedet innen produktutvikling av HR systemer. De søker nå enda en utvikler til deres in-house team i moderne lokaler sentralt i Oslo. Sammen med en trivelig gjeng på 9 stykker vil du utvikle front end applikasjoner med bruk av JavaScript, React, Redux, bootstrap, ASP.NET og APIer. Du vil også jobbe med web- og mobilutvikling for både Android og iOS, hvor nyutvikling er stikkordet her.

Hvis du ønsker å sitte med drift og gammel teknologi er nok ikke dette plassen for deg. Vi ser etter lidenskapelige utviklere som med en genuin interesse for faget, som gjerne også jobber med egne hobby prosjekter på si. Dette er selskapet for deg som ønsker å jobbe med moderne teknologi, få muligheten til å stadig utvikle dine egne egenskaper, og jobbe i et team med humør.

Foruten en spennende hverdag på jobb får du muligheten til å delta på konferanser som NDC, ta de sertifiseringene og kurs som skulle være nødvendig, firmaturer (siste var i San Fransisco) og andre sosiale eventer.Vi ser etter deg med erfaring i en eller flere av følgende :

* 3+ års erfaring med .NET C#
* JavaScript (Angular, React, Redux, boostrap)
* HTML5, CSS3
* mobil utvikling
* web utvikling
* høyere relevant utdannelse
* Flytende norsk multlig og skriftlig er et krav

For mer informajson, ta kontakt med Therese Dahl på +47 815 03 394, eller send en oppdatert CV til t.dahl@nigelfrank.com