• Location: Finland, Helsinki
  • Salary: N/A
  • Technology: Python Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 7th Jan, 2019
  • Reference: 070119mn1
Python/ Javascript kehittäjä Helsingin keskustassa sijaitsevaan organisaatioon
Pääasiallisiin työtehtäviin kyseessä olevassa tehtävässä kuuluu syöpärekisterin verkkopalvelujen kehitys sekä osallistuminen operatiivisten sovellusten kehitykseen ja ylläpitoon. Vastaat mm. syöpäilmoituspalvelun teknisestä toteutuksesta. Kaikki tämä tapahtuu osana tiivistä ja rentoa viiden hengen tiimiä.

Tehtävän kannalta on oleellista että tehtävään palkattava henkilö kykenee toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä, johtuen organisaation ja sen tekemän työn luonteesta. Oleellista samasta syystä ovat myös hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot eri tieteenalojen ja ammattiryhmien kanssa.

Mitä organisaatio hakee:

* Kokemusta Pythonista, Javascriptistä ja tietokannoista
* Sujuvat suomen kielen ja englannin kielen taidot
* Hyvät kommunikointitaidot erilaisten sidosryhmien kanssa
* Kyky toimia niin tiimissä kuin yksilönäkin
* Itseohjautuvaa, analyyttista ja suunnitelmallista asiantuntijaa
* Bonusta on jos sinulla on osaamista UI/UX puolelta myös

Mitä organisaatio tarjoaa:

* Mahdollisuuden olla osana organisaatiota, jonka tekemä työ vaikuttaa useiden eri ihmisten elämään niin Suomessa kuin sen ulkopuolellakin
* Mahdollisuuden etätyöhön
* Hyvän sijainnin Helsingin keskustassa
* Lounas ja kulttuuriedutFor more information about the position contact Marko Nissilä +358 753266669 m.nissila@pearsonfrank

Pearson Frank International Ltd is the global leader in Java / PHP recruitment, advertising more JAVA & PHP jobs than any other agency. We deal with both Digital Agencies & End Users globally and we have never had more live development jobs for JAVA & PHP professionals. By specialising solely in placing candidates in the JAVA & PHP market I have built relationships with most of the key employers.

Pearson Frank International Ltd is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.