• Location: Finland, Helsinki
  • Salary: N/A
  • Technology: Java Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 7th Jan, 2019
  • Reference: 070119mn6
Kokenut Java kehittäjä vakituiseen työsuhteeseen konsultointiyritykseen Helsingissä

Kyseessä on konsultointi tehtävä, yrityksessä jonka rekrytointi uusille henkilöille on vasta alkanut. Nyt on siis hyvä mahdollisuus päästä yritykseen, jossa voi olla ensimmäisten joukossa mahdollisesti vaikuttamassa yrityksen kulttuuriin aktiivisesti. Haluatko siis mahdollisuuden olla mukana uutta menestystarinaa, ja olla yksi niistä jotka olivat mukana heti alusta saakka?

Kyseessä olevan yrityksen kautta on mahdollista päästä moniin erinäisiin konsultointitehtäviin pääkaupunkiseudun alueella useilla eri toimialoilla. Ja vaikka yritys on vielä itsessään nuori, löytyy yritykseltä tarvittavat kontaktit ja väylät löytää juuri sinulle mielenkiintoinen projekti ja asiakas. Jos sinä pystyt näyttämään että olet oikea henkilö kannalta.Mitä yritys hakee:

* Kokemusta Java kehittäjän tehtävistä
* Sujuva suomen kieli
* Kyky toimia niin tiimissä kuin yksilönäkin asiakkaan luona
* Itseohjautuva, kokenut ja varma kehittäjä
* Kiinnostus olla rakentamassa uutta yritystä
* Bonusta jos on kokemusta/ kiinnostusta muihin yrityksen liiketoimintaan liittyviin tehtäviin

Mitä yritys tarjoaa:

* Mahdollisuuden olla muokkaamassa uutta yritystä ja sen kehitystä
* 50% asiakaslaskutuksesta palkkana
* Palkka maksetaan tuntipohjaisena palkkana, tämä mahdollistaa joustavuuden ottaa "vapaata" töistä tarpeiden mukaan, tehdä etätöitä ja joustaa työajoissa niin kauan kuin se käy asiakkaalle, erikseen ilmoittamatta konsultointiyritykselle
* Tarvittavat työvälineet
* Mahdollisuuden kouluttautua 8h/kk yrityksen laskuun
* Mahdollisuuden toimia itsenäisesti ja vastuullisesti asiakkaan luona, vastuu ja vapaus todella kulkevat käsi kädessä tässä yrityksessäFor more information about the position contact Marko Nissilä +358 753266669 m.nissila@pearsonfrank

Pearson Frank International Ltd is the global leader in Java / PHP recruitment, advertising more JAVA & PHP jobs than any other agency. We deal with both Digital Agencies & End Users globally and we have never had more live development jobs for JAVA & PHP professionals. By specialising solely in placing candidates in the JAVA & PHP market I have built relationships with most of the key employers.

Pearson Frank International Ltd is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.