• Location: Finland, Helsinki
  • Salary: N/A
  • Technology: Python Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 7th Jan, 2019
  • Reference: 070119mn3
Python (Juniori-Seniori) kehittäjä/ Tuoteyritys/ Helsingin keskusta

Kyseessä oleva yritys on ollut toiminnassa 2009 vuodesta lähtien, joten kyseessä ei ole enään vastaperustettu start-up yritys. Yrityksessä onkin tällä hetkellä jo noin 40 työntekijää. Ja nyt he haluaisivat kasvattaa heidän yrityksensä kehittäjä tiimiä useammalla henkilöllä. Vaikka kyseessä on yritys, joka on ollut jo pidempään toiminnassa, ei kyseessä ole silti korporaatio. Heidän kulttuurinsa on joustava ja hierarkia organisaatiossa matala.

Kyseinen yritys mahdollistaa kehittäjilleen alustan laajentaa jo olemassa olevaa osaamistaan, koska heillä on mahdollisuus tehdä töitä useamman uuden eri työkalun kanssa. Ja koska tuotteella on päivittäin lukematon määrä käyttäjiä, on kehittäjän merkitys organisaatiossa tärkeä, ja oman työpanoksen merkityksen pääseekin varmasti näkemään.Mitä yritys etsii:

* Sujuva suomen kieli
* Itseohjautuvuutta ja aloitteellisuutta
* Python, Django, Javascript, PostgreSQL, Redis, git, AWS, Docker, Ansible, REST API
* Hyvät tiimityötaidot

Mitä yritys tarjoaa:

* Hyvän kehittäjä tehtävän, jossa ei tarvitse olla asiakasrajapinnassa
* Erittäin hyvän alustan kehittyä lisää kehittäjänä
* Hyvän tiiviin kehittäjä tiimin rennolla ja osaavalla asenteellaFor more information about the position contact Marko Nissilä +358 753266669 m.nissila@pearsonfrank

Pearson Frank International Ltd is the global leader in Java / PHP recruitment, advertising more JAVA & PHP jobs than any other agency. We deal with both Digital Agencies & End Users globally and we have never had more live development jobs for JAVA & PHP professionals. By specialising solely in placing candidates in the JAVA & PHP market I have built relationships with most of the key employers.

Pearson Frank International Ltd is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.