• Location: Belgium
  • Salary: N/A
  • Technology: PHP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 11th Sep, 2019
  • Reference: PHPVlaanderen110919
PHP Specialist - Consultant Niche PHP & Web Consultancy

Brussel, Antwerpen, Gent, Limburg

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een full-service digitaal bureau dat bruggen slaat tussen strategie, ontwikkeling en online marketing. Hun mensen hebben de juiste vaardigheden en passie om hun eindklanten op hoog niveau te ondersteunen tijdens hun digitale verhaal. Nu willen ze in hun team een analytische, technische en assertieve professional verwelkomen.

Kortom: Denkers, bouwers en ondernemers! Het is een jong en gemotiveerd team van min of meer 60 professionals met expertise in PHP en web technologieën zoals UX, Javascript, React, Vue, GraphQL die allemaal fan zijn van Agile-methoden in hun manier van werken.

Deze organisatie werkt met enkele van de meest populaire eindgebruikers in heel Vlaanderen en Brussel, in sectoren zoals gaming, bankieren, onderwijs, telecommunicatie, sport, voeding, financiën, elektronica en meer. Door lid te worden, ga je aan de slag in verschillende sectoren op basis van je carrièreverwachtingen.

Wie jij bent

Je bent een gemotiveerde en gedreven professional met uitgebreide PHP-ervaring die prachtige front-end en gebruiksvriendelijke backend bouwt voor zakelijke webapplicaties.

In essentie

1 Bewezen ervaring met PHP en minimaal één van Magento, Symfony
2 Teamspeler die ook onafhankelijk kan handelen wanneer dat nodig is
3 Motivatie en de juiste werkhouding als consultant
4 Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Het is een geweldige bonus als je al wat ervaring hebt en alles op tafel kunt brengen met betrekking tot JavaScript, React, Vue, Showare, CSS, HTML. Zo niet, geen zorgen, u krijgt training met certificeringen. Als ontwikkelaar neem je deel aan projecten voor grote klanten en werk je nauw samen met projectmanagers, analisten en UX-ontwerpers.

Je zult software van derden aanpassen of integreren met bestaande open source-applicaties (Magento, Shopware enz ...) en applicaties ontwikkelen die op maat zijn gemaakt voor het bedrijf via frameworks zoals Symfony, React, Vue, etc.Wat jij ervoor terug krijgt

Naast de mogelijkheid om in een zeer professionele omgeving met slimme en getalenteerde collega 's te werken, krijgt u ook een competitief salaris op maat van jouw vaardigheden en ervaring, een eersteklas leaseauto, een mobiel en internet-plan, lunch toeslag, ziekenhuis- en groepsverzekering en tot slot kun je deelnemen aan meerdere leuke activiteiten en team evenementen. Afhankelijk van de klant en het project, kun je de mogelijkheid krijgen om op afstand te werken vanuit huis, een of soms twee keer per week.
Locatie

Het bedrijf heeft drie kantoor locaties in de gebieden Antwerpen, Gent en Limburg, waarbij het grootste deel van de werkzaamheden plaatsvindt op de locatie van de eindklant, die ook de regio Brussel omvat. Als PHP Specialist / Consultant krijg je de flexibiliteit om de locatie, duur en het bedrijf van jouw volgende project te kiezen.


Contact

Neem vandaag nog contact met me op, Stephanie Omogun via s.omogun@pearsonfrank.com om alles te weten te komen over de rol en het bedrijf. Stuur mij jouw meest recente C.V. bij interesse in deze vacature. Al jouw informatie wordt op een professionele en discrete manier beheerd, altijd volgens de AVG. In Pearson Frank hebben we ook vacatures voor Java, Web, Mobile, UI, UX, Python en Android.

Similar Jobs

Java Developer
Belgium, Brussels

Web Developer
Belgium, Brussels

PHP Developer
Belgium, Brussels

PHP Developer
Belgium, Brussels

PhP Developer
Belgium, Brussels