• Location: Norway, Oslo
  • Salary: kr650000 - kr750000 per annum
  • Technology: AngularJS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 17th Oct, 2019
  • Reference: PFI171019542-OSL
Du vil jobbe i et ledende fintech-selskap som leverer teknologiprodukter og løsninger til finansmarkedsbransjen. Vi leter etter en talentfull Front-End Utvikler som kan bli med i teamet for å videreutvikle den neste generasjonen av tilpassede markedsdata og handelsløsninger på nettet.

Som Front-End utvikler vil du bruke din tekniske kreativitet til å tilpasse deres kjerneprodukter og løsninger. Du vil lage innovative nett- og mobilgrensesnitt for tusenvis av brukere i Norge og Sverige, og være en del av et stort team av dyktige software utviklere på både back- full stack og front end. I tillegg vil du også samarbeide tett med andre viktige team i selskapet som Product teamet.

Den ideelle kandidaten er en lagspiller som har en genuin interesse for ny teknologi og er motivert for å jobbe med avansert teknisk arkitektur og være borti UI- og UX-utfordringer. Ideelt sett liker du å jobbe både uavhengig og i teammiljø, og trives med å levere et ende-til-ende prosjekt i et agile miljø.

Selskapet har et fleksibelt og morsomt miljø og ønsker å hjelpe utviklerne deres med å utmerke seg, så uansett om du foretrekker å sette deg ned med head settet ditt for å takle et vanskelig problem eller ta på deg en kompleks arkitekturutfordring i en gruppe økt, kan du gjøre det her.

Mottoet er at medarbeiderne skal ha det beste arbeidet og de beste ideene, slik at man sammen streber etter å skape et miljø for innovasjon, både gjennom daglige arbeid periodiske hackathons. Kundene spenner over mer enn 30 land, men utviklingsteamet har base på hovedkontoret i Oslo i nye og moderne lokaler.Vi ser etter deg med 4+ års erfaring innen Front End eller full stack utvikling, som ønsker å jobbe i et spennende in-house miljø hvor du også vil ha en del kundekontakt.

Her er det gode karrieremuligheter for deg som ønsker å ta neste steg videre da avdelingen du vil jobbe i ble etabler i januar 2019 og har store vekstambisjoner.For mer informasjon, ta kontakt med Therese Dahl på +47 815 03 394 eller t.dahl@frankgroup.com