• Location: Finland, Helsinki
  • Salary: N/A
  • Technology: Java Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 20th Nov, 2019
  • Reference: 20112019DE
Suomen parhaaksi työpaikaksi valittu yritys on palkkaamassa taitavia mobiilikehittäjiä (Android / iOS / React Native) .


Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva digitaalinen insinööritoimisto on laajentumassa ja etsii kokeneita mobiilikehittäjiä liittymään joukkoihinsa. Vuonna 2007 perustettu yritys on moninkertaisesti palkittu ja omaa kattavaan asiakaskannan. Yritys työllistää 200 henkilöä Helsingin ja Tukholman toimistoissa, ja tarjoaa työntekijöilleen hyviä etuja ja koulutusmahdollisuuksia.

Rooliin kuuluu sovellusten ohjelmointi, työskentely erilaisissa korkeanprofiilin projekteissa mobiilipankkiasioinnin, pelien sekä kaupan alan maailmoissa.
Työ on liikkuvaa ja tulet työskentelemään asiakkaiden tiloissa sekä Helsingin keskustan toimistolla. Sinulla on myös joustava työaika sekä mahdollisuus työskennellä etänä.


Menestyvä Mobiiliohjelmoija ehdokas omaa
- vähintään kolmen vuoden mobiilikehityskokemuksen - Kyvyn työskennellä asiakasrajapinnassa
- ohjelmointikokemusta iOS / Android / React Native / Swift / Kotlin / Objective C / Java / C# / PhoneGap/ Cordova / Titanium / Xamarin


Hyödyllisiä taitoja ovat myös

- QA ymmärrystä
- Kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä
- kyky työskennellä asiakaspainotteisessa ympäristössä ja saavuttaa yhteisiä tavoitteitaErittäin kilpailukykyinen palkka + bonus
Sinun on myös mahdollista osallistua koulutuksiin ja suorittaa sertifikaatteja.

Työntekijän etuihin kuuluu mm.
-Liikuntasetelit
-Kattava terveys- sekä hammashuolto
-Matkapuhelin sekä kannettava tietokone

Lisätietoja tehtävästä saat Dalialta sähköpostitse d.eid@pearsonfrank.com tai puhelimitse numerosta +44 191 223 5339 arkisin 10-19.30 välillä.