• Location: Norway, Bergen
  • Salary: kr450000 - kr750000 per annum
  • Technology: Front End Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 10th Dec, 2019
  • Reference: JFI10121954-
Har du passion for Front End, gode webløsninger og har et godt øye for design? Liker du å jobbe med den nyeste teknologien sammen med en gjeng både senior og junior utviklere som elsker å sparre sammen?

Da treger du ikke titte lengre, for vi søker nemlig 2 web utviklere for en kunde i Bergen som ser etter sine nye engasjerte kollega. Teamet i Bergen består av 10 stk, hvorav 4 fokuserer på Front End.

Selskapet er i en endringsfase fra å fokusere på mer tradisjonelle finansielle løsninger for små selskaper i Norge, til et fokus på SMB og gründer markedet.

Som Web utvikler vil du få jobbe med:

- Samarbeide med banker på white label produkt

- Bygge nye grenseflater mot mobil

- Smelte sammen nettbank, regnskap for å få bedre flyt

- automatisering

- De jobber med en åpen API

- web utvikling og tett samarbeid med UX designereSelskapet har en bred prosjekt portefølje med prosjekter for enhver smak, fra skreddersy applikasjoner mot ERP systemer, digitaliserings prosjekter, mobil utvikling (Android og iOS), web utvikling, UX og brukeropplevelser mm.

Du vil også ha muligheten til å ta ønskede sertifiseringer, kurs og seminarer, så lenge dette går mot å bygge opp din faglige kompetanse. Hackathons blir arrangert på de ansattes initiativ.

For deg som er opptatt av karrieremuligheter er det store muligheter til å enten jobbe på tvers av avdelinger; om du måtte ønske å jobbe mer mor Front End eller bevege deg mot arkitektur, eller jobbe deg opp mot team ledelse.Ander goder:

Et godt og sterkt fagmiljø med fokus på kunnskapsdeling

Stor takhøyde og sosialt miljø

Spennende utfordringer i prosjekter for ambisiøse kunder

Miljø som stimulerer til faglig og personlig utvikling

IoT-labb med tekniske leketøy for morgendagens prosjekter

Konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid

Gode forsikringsordningerSøkere behandles fortløpende og vi setter opp intervjuer allerede mot slutten av uken. Hvis du ønsker å høre mer angående denne muligheten å få en plass i teamet til høsten, ta kontakt på +47 815 03 394, eller send en oppdatert CV til t.dahl@frankgroup.com