• Location: Finland, Tampere
  • Salary: N/A
  • Technology: C++ Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 20th Dec, 2019
  • Reference: 20122019DE
Nopeasti kasvava digitalisten ratkaisuiden konsultointiyritys hakee koodauksen gurua työskentelemään asiakasrajapinnassa Tampereella.
Yritys on Microsoft Gold partneri ja heidän asiakaskuntaansa kuuluu liuta nimekkäitä Suomalaisia yrityksiä. He ovat toimineet vuodesta 2016 lähtien tarjoten digitaalisia yritysratkaisuja asiakkailleen.


Rooli tarjoaa mukavan työympäristön pienehkössä, matalan hierarkian yrityksessä, jossa satsataan työntekijöiden hyvinvointiin ja kehitykseen. Tehtävissä pääset osaksi erilaisia projekteja joissa painopiste vaihtelee ohjelmistokehityksestä, hallintoon ja konfigurointiin.


Tehtävään haetaan motivoitunutta koodaajaa, jolla on halua oppia työssään. Ajanhallinta ja organisointikyky ovat toivottavia taitoja tavoitteellisissa projekteissa. Myös tiimityöskentelytaidot sekä sosiaaliset taidot ovat tärkeät asiakasluonteisissa tehtävissä.Jotta olisit menestyvä ehdokas rooliin toivomme* vähintään kolmen vuoden kokemus .NET/C# kehittämisestä
* hyvää suomen ja englanninkielen taitoa
* Enterprise -sovellus kokemus kuten Dynamics katsotaan eduksi
* M-files tietämys on myös eduksi

Yritys tarjoaa työntekijöilleen hyvät luontaisedut, sekä mahdollisuudet etätyöhön, omaan kehitykseen ja
etenemiseen uralla.

Lisätietoja tehtävästä saat Dalialta sähköpostitse d.eid@pearsonfrank.com tai puhelimitse numerosta +358753266582 arkisin 10-19.30 välillä.
21.12-2.1. välillä voit tavoittaa minut parhaiten LinkedInssä Dalia Eid - Pearson Frank.