• Location: Netherlands, South Holland
  • Salary: Up to €70000 per annum
  • Technology: iOS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 24th Jan, 2020
  • Reference: IOSdeveloper2201
iOS developer gezocht met passie voor IoT, Machine Learning en Nano TechnologieWe zijn op zoek naar mensen die op de hoogte willen blijven van de nieuwste technologieën om met creatieve oplossingen te komen. iOS developers die een verandering willen maken in sportsector, luchtvaart of gezondheidszorg.Twee projecten waar momenteel aan gewerkt wordt1 Voor een marktleider op het gebied van fiets simulators bouwt het bedrijf diverse mobile apps waarmee wielrenners ook thuis kunnen trainen. Op basis van Big Data en AI generen ze o.a. individuele trainingsprogramma's om sporters sneller hun doelen te laten bereiken.1 Voor een grote vliegmaatschappij werken ze aan een app waarmee piloten en cabin crew voorafgaande aan een vlucht alle relevante informatie van passagiers kunnen inzien. Hierdoor weten ze bijvoorbeeld of er passagiers moeten overstappen en of er bijgetankt moet worden.Bij de organisatie werken alleen developers; dus geen managers en oeverloze vergaderingen.

Het doel is om lange termijn en onderhoudbare projecten te creëren. Dit doet de organisatie door met zo min mogelijk overhead te werken (geen projectmanagers!), nauw contact met de klanten en een team van mensen die de beste oplossingen autonoom kunnen implementeren in de technologiestapel.

Bovenal is op kantoor ook een bedrijfshond aanwezig, die je kunt meenemen voor een wandeling in de pauzes! Je kunt altijd een dagje komen meelopen op het kantoor voor een goede sfeerimpressie.

Als dit iets lijkt waar je deel van wilt uitmaken, kom dan langs voor een kopje koffie met de founder om te praten over de mogelijkheden.Nodige vaardigheden

* Technische academische achtergrond
* Expert in Swift en/of Kotlin
* Ervaring met CI, TDD en Git
* Vloeiend kunnen spreken en schrijven in het Nederlands en EngelsEen bonus om te hebben

* Ervaring met C+++, Java, Groovy, Clojure, Clojure, Python en/of JavaScript
* Ervaring met Firebase, BigData en/of TensorFlow
* Bekendheid met cloudomgevingen (AWS / AppEngine / Azure)
* Bekendheid met DevOpsLocatie

* Zuid- HollandHoe te solliciteren

We willen graag zien hoe je werkt, dit wordt gedaan door naar jouw code voorbeelden te kijken. Een Github account is ook handig, omdat het inzicht geeft in de kwaliteit van jouw code en jouw werkproces. Stuur jouw cv en code voorbeelden naar mij [s.omogun@pearsonfrank.com] en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. T: 31 (0)20 241 8553

Similar Jobs

Senior Mobile iOS or Android Developer - den Haag
Netherlands, South Holland, Den Haag

Android Developer
Netherlands, South Holland, Den Haag

Android Developer
Netherlands, South Holland, Den Haag

Sr. iOS developer - IoT, Machine Learning & Nanotech projecten
Netherlands, South Holland, Den Haag

iOS Developer
Netherlands, South Holland, Den Haag