• Location: Netherlands, Flevoland, Almere
  • Salary: €3000 - €4000 per annum + pensioen
  • Technology: PHP Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 31st Jan, 2020
  • Reference: PHPAlmere
PHP, eat, sleep, repeat - Kom jij ons hecht team van 8 versterken?Backend development is jouw domein en PHP is jouw hoofdtaal. Dit is voor iedereen die van zijn/haar hobby in coderen een fulltime beroep heeft gemaakt. Naast jouw liefde voor development wil jij met jouw werk een verschil maken voor de klant!

Met een hecht team van 8 backend developers, zoeken wij nog 3 ambitieuze PHP developers, die het team willen versterken. Met een portfolio van Nederlandse en Internationale klanten, zoeken wij iemand met een sterk portfolio op Medior / Senior niveau. Je zult werken aan uitdagende opdrachten voor de retail organisaties zoals McGreggor en Goosecraft, om maar een paar op te noemen.Wat kun je verwachten?

Jij komt in een team terecht met een hecht cultuur met een familie-ambiance. De dagelijkse werkzaamheden die je kun verwachten zijn; implementeren en verkennen van nieuwe technieken, bouwen aan de nieuwste software, code-reviews uitvoeren en het bestaande codebase onderhouden en door-ontwikkelen.Wat van jou verwacht wordt qua vaardigheden

* Minimaal 4 jaar ervaring als PHP ontwikkeling
* Ervaring met PHP framework Symfony
* LAMP stack ervaring

Wat krijg je ervoor terug?

* Vrijheid in het uitvoeren van jou werkzaamheden
* Een fulltime contract
* Doorgroeimogelijkheden
* Reiskostenvergoeding
* Pensioen
* Informele en warme werksfeer met gezellige bedrijfsuitjes, spelletjesavonden en BBQ's in de zomer.

Locatie?

* Almere ( Inhouse - op locatie )

Klinkt dit interessant?

Mooi, dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek. Stuur een email met jouw meest recente naar s.omogun@pearsonfrank.com / +31 (0)20 241 8553 - voeg in de mail toe op welke dagen en tijdstippen je beschikbaar bent voor een telefoongesprek.