• Location: Netherlands
  • Salary: Up to €3500 per annum + reiskosten, pensioen
  • Technology: Python Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 5th Feb, 2020
  • Reference: EcommercePython
Voor een van de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven zoeken wij een Python Developer

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen de backend IT afdeling als Python ontwikkelaar. Een voorloper op het gebied van specialistische groothandels in promotie artikelen. Het is een internet georiënteerd webshop dat actief is in Europa. De organisatie helpt bedrijven met marketing van hun producten waar service en klanttevredenheid voorop staat.

Hoe de organisatie eruitziet?
Een informeel, hecht, loyaal en vriendelijk team ten opzichte van elkaar en de organisatie. Je krijgt hier de middelen om jezelf te bewijzen en mee te groeien met het internationale succes van de organisatie. Er wordt veel gedaan aan een goede werksfeer een teambuilding dus er zijn regelmatig gezellige borrels en geweldige stedentrips en in de zomer een flexplek in het tent aan water.Het doel is om hét reclame platform van Europa te worden en dit samen met jou te bereiken.Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je komt terecht in een SCRUM team waar je elke ochtend begint met een standup, waarin je samen het werk bespreekt en je prioriteiten stelt. In de organisatie is er een focus op Python in de backend ontwikkeling om de processen voor de klant online, soepeler te laten verlopen..
Binnen de organisatie heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is democratisch ingesteld en iedereen heeft een beslissende rol. Zelfs de functioneringsgesprekken en salaris besprekingen wordt met elkaar besproken. Elk teamlid heeft een doel wat zijn of haar kracht optimaal benut.

Wie ben jij als Python Developer?
Je hebt een afgeronde Bachelor of WO opleiding in een IT gerelateerde studie (Information Systems, Artificial Intelligence, Computer Science of vergelijkbare studie).

Daarnaast;

* Kennis van Python (minimaal 2,5 jaar)
* Ervaring met Ruby en Flask
* Kennis van PHP & Laravel is een bonus

Wat krijg je allemaal naast deze uitdaging?


* Marktconform salaris
* Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei
* En doordat alles inhouse wordt uitgevoerd kun je snel schakelen, snelle besluitvorming en de mogelijkheid om indien nodig adhoc te kunnen werken;Solliciteren

Heb je meer informatie nodig over de inhoudelijke kant van de functie of organisatie? Ik licht het graag telefonisch of in een persoonlijk gesprek toe. Neem contact op via: s.omogun@pearsonfrank.com of bel +31 (0)20 241 8553