• Location: Netherlands, Utrecht
  • Salary: €60000 - €70000 per annum + benefits
  • Technology: Python Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 17th Mar, 2020
  • Reference: SeniorDjango
Senior Django Developer - Locatie: UtrechtBen je op zoek naar een functie waarbij je werkt binnen een op DevOps gebaseerde omgeving, beslissingen neemt over de architectuur en verantwoordelijk bent voor een van de belangrijkste en meest bedrijfskritische systemen binnen het klantenbestand van dit bedrijf? Ben je een echte Python-liefhebber, een Django deskundig en geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging?

Mijn klant is een sterk technologie gedreven IT bedrijf dat digitale transformaties creëert voor 20+ klanten. Ze hebben verschillende subteams actief. Deze teams hebben geen manager: Jij en jouw collega's zijn verantwoordelijk voor de strategie, het ontwerp en de in werk stellen van het project De teams staan ten dienst van Enterprise Businesses in verschillende sectoren. De meeste van deze klanten evolueren naar een (Hybrid-) Public Cloud strategie.

Jouw profiel:

Je hebt een IT achtergrond en bent een communicatieve senior Python liefhebber. Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan een zelforganiserende DevOps-gebaseerde omgeving. Je bent gepassioneerd door CI/CD-leidingen, test geautomatiseerde omgevingen en hebt ervaring met bedrijfskritische systemen.Door de jaren heen heb je gewerkt aan verschillende Python frameworks, maar je hebt een bijzondere liefde voor Django. Je bent bereid om te werken aan de nieuwste stack en innovatieve nieuwe en moderne ontwikkelingen te omarmen.Verder:

* Bachelor of Master in Informatica (of vergelijkbaar)
* Minimaal 3-7 jaar ervaring met Python (Django-platform)
* Ervaring met Kubernetes, CI/CD, TDD, BDD
* Ervaring met cloud technologieën

Klinkt dit interessant? Neem contact op met mij voor een kennismakingsgesprek: Via skype/telefonisch:

E: s.omogun@pearsonfrank.com / T:+ 31 (0)20 241 8553